Nuffnang Ads

Thursday, March 3, 2011

Mengapa saya memilih Blogspot?

Assalamualaikum,

Bismillahirrahmanirrahim.

Maafin, kerana entri ini sepatutnya diawal-awalkan pada permulaan blog namun saya memilih untuk dikemudiankan. Kerana saya mahukannya. Seperti semua sedia maklum, saya adalah owner http://burgerdua.wordpress.com/  yang asli/original. Disebabkan rata-rata pembaca saya adalah daripada golongan Blogspot, maka dengan itu saya merasakan ini adalah langkah wajar untuk saya bertukar angin. Ada juga meminta untuk saya follow mereka, namun sekiranya anda tahu golongan Wordpress tidak bergaul dengan baik dengan golongan Blogspot. So dalam hal ini, saya tidak boleh untuk follow anda.


Kini dengan kuasa yang ada pada Blogspot, InsyaAllah dengan mudah saya boleh follow kalian dengan rasa senang hati. Jadi mari kita berjabat tangan. Hello orang-orang Blogspot, Aziz Hazmi disini, di http://azizhazmipage.blogspot.com/
Cool!

Anyone wanna say Hello to me? 

19 comments:

  1. yeah..
    Hello bong !!

    Terujanya SCC jadi pengkomen kat sini..hehehe

    p/s:SCC dah follow.no-6 yang ada rabbit putih tu.
    Selamat berkenalan lagi ye bong ;)

    ReplyDelete
  2. hello aziz hazmi :) heheh ~ welcome to blogspot !

    ReplyDelete
  3. AH!!!!Follow lah wawa...wawa orang ke 5 follow AH..
    WELCOME TO THE BLOGGER!!!
    follow me on http://mieywa.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Hello AH :)
    sy follower AH yg ke 18 dtg menconteng komen disini :)

    ReplyDelete
  5. slalu la update blog...
    kami sume nk bace... (*_*)

    ReplyDelete
  6. aku hello kau dari blogspot ke blogspot..amacam?

    ReplyDelete
  7. Dude, come back! this is madness! ;(

    ReplyDelete
  8. hye AH...walopun da jd follower ke-3 td,dun hv opportunity utk say hi pn..hahahah
    well,i'm a beginner too...sudi2 la ke blog sy...

    http://journeyofagirllikeme.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. teruskan berkarya.. i've follow u since wordpress lagi.. tahniah.. =D please visit me okay and leave your comment.. ;D

    http://shafiqanabila.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. finally! welcome to blogspot! hehe :D dah ramai da followers awak. meh orang tambahkan lagi sorang. ;D

    http://www.littlegurlgrownup.blogspot.com

    ReplyDelete