Nuffnang Ads

Tuesday, March 15, 2011

Rezeki, Alhamdulillah

Assalamualaikum,


Hello korang, seperti yang anda-anda sudah ketahui di status FB saya, 'vidiyo-vidiyo' AH boleh dilihat setiap minggu. Tak percaya? Percayalah please? 


Baiklah ceritanya macam ini, AH terima email daripada web editor blog selebriti OhBulan! dimana beliau mahu AH teruskan buat vlog. Menariknya AH diberi kebebasan untuk buat apa-apa sahaja kisah atau cerita dalam vlog mingguan itu, yang penting tiada unsur-unsur racist atau bersifat 'membodohkan' diri sendiri dan paling penting tidak melebihi had sensitiviti orang lain. Hehe. Anda-anda kenal AH kan? For sure vidiyo kelakar-kelakar dan bagaimana-bagaimana nak jadi lelaki sweet yang syok sendiri. Haha. Untuk kali ini, AH akan tampilkan sedikit inovasi dalam isi vidiyo itu nanti. InsyaAllah.

So akan jadi minggu yang sibuk buat AH nanti, mana tidaknya dengan kerja sekolah, latihan teater dan sebagainya. Hope kalau ada girlfriend dia boleh faham. Haha. Siapa? Siapa? Tetttt... Entahlah. Ada jodoh ada lah gamaknya. Amin! Anda-anda pun kenalah faham kalau AH tak reply-reply komen di FB, jangan serkap jarang ya, cakap AH dah sombong. Oh tidak, AH tak lupa jasa anda-anda kerana anda-anda inilah nyawa saya. Terima kasih kerana terus menyokong.

Untuk vlog kali ini akan disiarkan exclusively di OhBulan! dan selebihnya adalah di Youtube lah Hehe. Kepada yang ada twitter tu cepat-cepat add twitter OhBulan (http://twitter.com/#!/ohbulancom) dan FB (http://www.facebook.com/ohbulanofficialfan) mereka ya? Senang nak dapat update apa-apa.


Walau apa-apa pun yang bakal terjadi, rezeki itu kurniaan Allah SWT so bila-bila boleh kena tarik, jadi AH bersyukur dek rezeki ini. Popular atau tidak itu tak penting, yang penting berpijak pada bumi yang nyata kerana hidup ini ada naik dan turun. Alhamdulillah semoga dapat meluaskan bakat terpendam ini.

"Say No To Stress"

3 comments: