Nuffnang Ads

Friday, March 4, 2011

Terpanggil

Assalamualaikum,

Saya terpanggil untuk menulis entri ini, "LA MUHAMMAD, LA MAKKAH" - "Tiada Muhammad, Tiada Makkah"


Inilah yang kafir laknatullah mahukan, mahu mengaburi pandangan majazi manusia yang beragama Islam seperti kita. Daripada mana saya dapat perkataan ini? Tanyalah penggemar minuman Coca-cola itu sendiri, itupun kalau dia tahu makna tersirat daripada perkataan itu. Berhentilah minum walaupun ianya tidak memabukkan dan buktikanlah kamu adalah Islam sejati. Bukan sekadar pada nama, tapi pada hati kamu.

McD : Selamat datang ke McDonald's. Makan sini?
Polan : Ya, makan sini. Saya nak set Double Cheese Burger.
McD : Itu saja? Ada nak tambah apa-apa?
Polan : Ada. Saya tak mahu air COKE tapi air Ribena.


*Anda boleh mengubahnya. Orderlah air lain. Cola-cola buatan Malaysia pun boleh tahan sedap. So buat pilihan. Selamat beramal.




Credit to Askrie Hishamuddin for his entry, btw sorry curi picca. http://himynameisasri.blogspot.com/2011/03/coca-cola-logo-hidden-message.html







4 comments:

  1. wah, siap ada credit lagi tu! Thanks bro AH! ;)

    btw, marilah kita sama-sama berjihad untuk mempertahankan agama Islam yang tercinta!

    ReplyDelete
  2. uhhh..
    air coke? Buat sakit tekak je..
    lgpun,tak suka minum air gas sebab bila sendawa je...masyaAllah,,tak tahu nak kata rasanya mcm mane berangin jek rasa

    ReplyDelete