Nuffnang Ads

Monday, August 22, 2011

Mudah-Mudahan Ku Perolehi Rezeki Yang Baik

Assalamualaikum,

Hi, korang!

Lama tak update blog, so hari ni nak update secara cepat dan pantas! Hee.  By the way, nak tahu korang puasa okeh tak? Alhamdulillah, AH masih bertahan.. InsyaAlllah sampai last day lah. Amin.

Okeh! Nak tahu apa yang terbaru dari AH? Alhamdulillah, baru-baru ni saya ada shooting iklan untuk DiGi.. Nak dijadikan cerita, iklan dengan usahama OhBulan! dan Splaspan.. Memang seronoklah, tengok muka dalam screen! Haha.

Cekidauttt!!!


In the end, suara dalam commercial ni adalah suara AH tau!

Amacam? Hehe. Jangan segan-segan nak kutuk atau nak kritik dan nak puji lakonan AH ya? Thanks kerana menonton. Kalau rajin share-lah ya? 

Mudah-mudahan ku perolehi rezeki yang baik selepas ni, Amin!

Wassalam. 

3 comments:

  1. AMIN~~~~~ bertuah betul AH. dah dapat job macam2. semua tu pengalaman~

    ReplyDelete
  2. teruskan kerjaya . GGOD LUCK ! :)
    i sokong you ! :)

    ReplyDelete
  3. dah tengok dekat ohbulan. well, AH memang nampak kamu punya kesungguhan dan semangat dalam bidang ini. pastinya insyaAllah aku doakan kamu terus maju ke depan. selamat ya!

    ReplyDelete