Nuffnang Ads

Sunday, August 7, 2011

Ramadhan AH

Assalamualaikum,

Firstly, I am so sorry guys!..


Dah seminggu puasa baru teringat nak buat entri, maafin sebab saya sibuk sangat dengan jadual kelas yang padat. Adakalanya balik dari kelas terus tidur, sedar-sedar dah sahur.. Allahuakhbar nasib baiklah masih diberi peluang untuk hidup, syukur.

Baiklah saya nak kongsi apa yang saya terima pada bulan Ramadhan kali ini :

  • Mama sihat dan mampu berpuasa, syukur Ya Allah
  • Kehadiran seorang perempuan, masih ditahap biasa-biasa
  • Mendapat Channel sendiri di 1tube.my
  • Menerima watak utama dalam teater kanak-kanak dan diberikan oleh Datin Marlia Musa
  • Penampilan baru yang agak menyakinkan.
  • Sudah tentunya AHmazingFriends! yang best..

Semoga apa yang saya perolehi sampai ke hari ini diberkati oleh Allah SWT. Kepada semua AH menyusun sepuluh jari memohon ampun dan maaf serta AH mengucapkan Selamat Berpuasa. Puasa penuh ya disamping menunaikan solat terawikh. Mudah-mudahan Ramadhan ini datang penuh makna buat kita semua. InsyaAllah.

Sampel kad raya yang AH bagi tahun lepas.

By the way, kepada sesiapa yang ada ingin request kad raya daripada AH sila email nama penuh dan alamat penuh ke azizhazmipage@gmail.com.. Cepat-cepat sebelum terlambat.. Tiada aral melintang, InsyaAllah kad raya sampai ke peti surat rumah korang. Kalaulah teringin nak lihat tulisan tangan yang lebih hebat daripada Hanis Zalikha lah.. Haha.

Apa pun, terima kasih sebab terus menyokong AH. Sangat-sangat menghargainya. Jaga diri please!

Wassalam.

9 comments:

  1. syukur untuk apa yg diperolehi.. :)

    salam ramadhan..

    ReplyDelete
  2. salam ramadhan...singgah dan follow.insyaallah kalau rasa nak tempah nanti saya email deh.. jemput ke belog saya..

    ReplyDelete
  3. ramadhan kareem.
    wah! mcm best je kalau dpt kad raya. xprnh pulak dpt dr blogger :)

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah .. sihat pun mama you ..
    Baguslah .
    I harap u tak hampakan semua peminat you ..
    winkwink..
    tak sabar tunggu kad dari you :D

    ReplyDelete
  5. saya harap saya dapat peluang utk chat dengan kamu 1 day.....

    ReplyDelete
  6. jusr wanna share and borak2...

    ReplyDelete