Nuffnang Ads

Monday, August 22, 2011

Mudah-Mudahan Ku Perolehi Rezeki Yang Baik

Assalamualaikum,

Hi, korang!

Lama tak update blog, so hari ni nak update secara cepat dan pantas! Hee.  By the way, nak tahu korang puasa okeh tak? Alhamdulillah, AH masih bertahan.. InsyaAlllah sampai last day lah. Amin.

Okeh! Nak tahu apa yang terbaru dari AH? Alhamdulillah, baru-baru ni saya ada shooting iklan untuk DiGi.. Nak dijadikan cerita, iklan dengan usahama OhBulan! dan Splaspan.. Memang seronoklah, tengok muka dalam screen! Haha.

Cekidauttt!!!


In the end, suara dalam commercial ni adalah suara AH tau!

Amacam? Hehe. Jangan segan-segan nak kutuk atau nak kritik dan nak puji lakonan AH ya? Thanks kerana menonton. Kalau rajin share-lah ya? 

Mudah-mudahan ku perolehi rezeki yang baik selepas ni, Amin!

Wassalam. 

Sunday, August 7, 2011

Ramadhan AH

Assalamualaikum,

Firstly, I am so sorry guys!..


Dah seminggu puasa baru teringat nak buat entri, maafin sebab saya sibuk sangat dengan jadual kelas yang padat. Adakalanya balik dari kelas terus tidur, sedar-sedar dah sahur.. Allahuakhbar nasib baiklah masih diberi peluang untuk hidup, syukur.

Baiklah saya nak kongsi apa yang saya terima pada bulan Ramadhan kali ini :

  • Mama sihat dan mampu berpuasa, syukur Ya Allah
  • Kehadiran seorang perempuan, masih ditahap biasa-biasa
  • Mendapat Channel sendiri di 1tube.my
  • Menerima watak utama dalam teater kanak-kanak dan diberikan oleh Datin Marlia Musa
  • Penampilan baru yang agak menyakinkan.
  • Sudah tentunya AHmazingFriends! yang best..

Semoga apa yang saya perolehi sampai ke hari ini diberkati oleh Allah SWT. Kepada semua AH menyusun sepuluh jari memohon ampun dan maaf serta AH mengucapkan Selamat Berpuasa. Puasa penuh ya disamping menunaikan solat terawikh. Mudah-mudahan Ramadhan ini datang penuh makna buat kita semua. InsyaAllah.

Sampel kad raya yang AH bagi tahun lepas.

By the way, kepada sesiapa yang ada ingin request kad raya daripada AH sila email nama penuh dan alamat penuh ke azizhazmipage@gmail.com.. Cepat-cepat sebelum terlambat.. Tiada aral melintang, InsyaAllah kad raya sampai ke peti surat rumah korang. Kalaulah teringin nak lihat tulisan tangan yang lebih hebat daripada Hanis Zalikha lah.. Haha.

Apa pun, terima kasih sebab terus menyokong AH. Sangat-sangat menghargainya. Jaga diri please!

Wassalam.