Nuffnang Ads

Monday, July 23, 2012

007

 Aku kalau bab puasa memang cekal, tak kiralah dah sampai tahap harus berbuka pun aku still kuat nak berpuasa. Pada aku benda ni senang nak buat, senang nak tinggal jugak. Last aku tinggal puasa masa sekolah rendah. Biasalah masa tu naif lagi, bercinta lagi naif. Puasa ni macam hidup jugak, tunggu punya tunggu bila nak masuk waktu berbuka. Kalau hidup pulak, terpulang kepada kekuatan seseorang sama ada dia nak tunggu seseorang atau teruskan hidup. Faham? To be honest, aku tunggu someone 7 tahun hasilnya takda apa - apa. Hmm.

No comments:

Post a Comment