Nuffnang Ads

Monday, July 23, 2012

008

Rasanya reaksi give up dengan reaksi fed up lebih kurang agaknya. Sebab aku tengah rasa benda ni sekarang. Selalunya ada 2 benda je buat aku rasa macam ni. First, kalau aku cari pasal sibuk - sibuk ingat orang yang dah tak ingat aku lagi. Second, kalau aku rasa seorang - seorang sampai handphone tak berdering, message tak masuk atau orang tak cari. Damn, kenapa pathetic sangat hidup aku ni? 

No comments:

Post a Comment